U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Camel Active laptoptassen

Camel Active laptoptassen hebben een kenmerkende sportieve en stoere look. De tassen van dit Duitse merk van wereldformaat, kenmerken zich door de overzichtelijke indeling en het hoge comfort. Organisatie is de sleutel tot succes. Het is tijd om een nieuwe tas uit te zoeken voor je laptop!

Camel Active laptoptassen assortiment

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Camel Active, een Duits merk van wereldformaat

Camel Active is een Duits merk van wereldformaat. Met uitgebreide collecties voor zowel dames als heren weet het merk naam te maken in meer dan 50 verschillende landen. Camel Active laptoptassen staan bekend om hun unieke uitstraling, handige opbergfuncties en een tot de verbeelding sprekend design.

Laptoptassen met een kenmerkende sportieve en stoere look!

Vind je het ook zo moeilijk om een laptoptas te vinden? Ben je op zoek naar een tas voor naar je werk of voor op school? En zoek je een casual sportief model? Dan bieden de tassen van Camel Active uitkomst. Geïnspireerd op culturen uit verre landen, schotelt het merk de sportiefste tassen voor. Altijd met een stoere en typisch kenmerkende look!

Organisatie is de sleutel tot succes

De sleutel tot succes is organisatie en comfort. Camel Active laptoptassen zijn zo ontworpen en ingericht dat je altijd direct overzicht hebt. Je laptop plaats je in een (gewatteerd) laptop vak. Je lader, muis en bijvoorbeeld een externe harde schijf vind je ook gemakkelijk terug dankzij de overzichtelijke indeling. De rits vakken aan de voorzijde gebruik je voor je pennen, portemonnee en eventuele pasjes.

Algier en Montego collecties zijn favoriet

De Algier en Montego collecties zijn al geruime tijd favoriet in het assortiment. Mede door de goede kwaliteit en typische Camel Active uitstraling.

Tijd voor een nieuwe Camel Active laptoptas!

Ben jij je oude laptoptas zat? En ben je opzoek naar een stoere tas van hoge kwaliteit? Wil jij een kleur die altijd modieus blijft? Dan zijn de laptoptassen van Camel Active zeker de moeite waard om te bekijken.