U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Kinder Portemonnees

Kinderportemonnees

Een kinder portemonnee is handig om jouw kind te leren om om te gaan met geld. Een kinder portemonnee sluit vaak met klittenband en is hierdoor makkelijk 

open te maken voor een kind. Koffergigant heeft verschillende kiner portemonnees in leuke design. Bekijk het assortiment hieronder. 

1 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

1 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Kinderportemonnees

Of kinderen nu het eerste zakgeld krijgen of al een tijdje aan het sparen zijn, het is altijd leuk om je eigen geld mee te kunnen nemen in je portemonnee. Kinderportemonnees zijn vaak gemaakt van waterafstotend polyester zodat het geld niet snel nat wordt tijdens het buitenspelen. Dankzij de klittenbandsluiting zijn ze ook makkelijk te openen en te sluiten zodat zelfs de allerkleinsten er plezier van hebben.

Stoer en lief

De Eastpak kinderportemonnees hebben een stoer uiterlijk maar zijn er ook in kleuren die meisjes meer aanspreken. De stevigheid van het materiaal wat Eastpak gebruikt zorgt ervoor dat de kinderportemonnee niet snel stuk te krijgen is. Dit is vooral bij een jongens portemonnee zeer handig. Dankzij de verschillende vakken is het geld goed te organiseren. Dus ook tijdens het buitenspelen zal het geld er niet zomaar uit vallen.

Kinderportemonnee bestellen

Bestel nu je portemonnee voor jongens en meisjes bij Koffergigant! Lees altijd goed de specificaties en producttekst door voor je een artikel bestelt, zo weet je zeker dat je portemonnee aan je verwachtingen voldoet. Heb je nog vragen of wil je advies op maat, neem dan contact op met de klantenservice. Hier word je snel en persoonlijk geholpen met al je vragen.
Als je de bestelling plaatst voor 21:30 uur heb je hem morgen al in huis. Heeft je bestelling een waarde van €30 of meer, dan is de bezorging gratis.