U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Opvouwbare rugzakken

Opvouwbare rugtassen

Er zijn verschillende soorten opvouwbare rugzakken. Zo zijn er waterafstotende rugzakken, deze zijn handig om mee te nemen wanneer je gaat wandelen, hiken of backpacken. Het handige aan een opvouwbare rugtas is dat je hem gemakkelijk op kan bergen wanneer je hem niet draagt. De meeste opvouwbare rugzakken te verkleinen tot handformaat en passen vaak in andere tasjes.Bekijk hieronder ons assortiment.

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten opvouwbare rugzakken. Zo zijn er waterafstotende rugzakken, deze zijn handig om mee te nemen wanneer je gaat wandelen, hiken of backpacken. Het handige aan een opvouwbare rugtas is dat je hem gemakkelijk op kan bergen wanneer je hem niet draagt. De meeste  opvouwbare rugzakken te verkleinen tot handformaat en passen vaak in andere tasjes. Afhankelijk waar je de rugtas voor gaat gebruiken is het makkelijk om te weten hoe groot en over hoeveel liter een opvouwbare rugzak moet beschikken. Ga je bijvoorbeeld een stukje wandelen of ben je van plan om een trektocht te houden van een aantal dagen?

Materialen

De meeste opvouwbare rugzakken zijn extreem licht van gewicht en gemaakt  van soepel materiaal. Polyester, nylon en andere kunststoffen hebben een waterafstotend vermogen. Een rugzak kan ook afgewerkt zijn met getapete naden of over een kunststof binnenzijde beschikken, waardoor de opvouwbare rugzak waterdicht is. De lichte materialen zorgen er voor dat de rugtas gemakkelijk op te vouwen is en vooral geen ruimte in beslag neemt. Bij een aantal modellen is een tasje geleverd of ingebouwd waar de rugzak in opgevouwen kan worden.

Merken

Een aantal merken die opvouwbare rugtassen leveren zijn: The North Face en Zebra Trends. De meeste opvouwbare rugzakken zijn gemaakt om mee te nemen tijdens het reizen, ze moeten dan zo licht mogelijk van gewicht zijn en zo min mogelijk ruimte in beslag nemen.

Klaar om te bestellen?

Heb je een opvouwbare rugzak gevonden? Bestel dan gemakkelijk bij Koffergigant.nl vóór 21:30 uur en ontvang jouw rugzak de volgende werkdag in huis. Heb je vragen over een bepaalde opvouwbare rugzak of je bestelling? Dan kan je telefonisch, via de mail of chat contact opnemen met onze klantenservice. Bel 0546- 844365 of mail naar info@koffergigant.nl