U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Rugtas trolley

Rugtas Trolleys

Een rugtas trolley is ideaal als je op vakantie gaat of om mee te nemen naar je werk. Het voordeel van een trolley rugzak is dat als hij niet zo zwaar is, je hem makkelijk op je rug mee kunt dragen. Bekijk hieronder het assortiment van verschillende merken en vind het perfecte exemplaar! 

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Rugtas trolley

Een rugtas trolley is ideaal als je op vakantie gaat of om mee te nemen naar je werk. Het voordeel van een trolley rugzak is dat als hij niet zo zwaar is, je hem makkelijk op je rug mee kunt dragen. Heb je veel zware items die je mee moet nemen dan trek je hem makkelijk achter je aan door middel van de trekstang. De trolleys hebben vaak het formaat van een handbagage trolley, hierdoor mogen ze ook mee in de vliegtuigcabine. Ook zijn er speciale uitvoeringen rugtas trolleys met laptopvak om mee te nemen naar het werk.

Altijd comfortabel

Een trolley die je ook op je rug kan dragen klinkt misschien niet heel comfortabel, maar is dit wel. Vrijwel alle tassen zijn gemaakt van sterke en zachte materialen met brede schouderbanden. Als je de rugtas trolley als rugtas wilt gebruiken, kan je een soort paneel om de wieltjes heen vouwen zodat deze niet in je rug drukken. Wil je de tas als trolley meenemen, dan stop je de schouderbanden weg in het daarvoor bestemde vak en haal je het paneel om de wieltjes weg. Trek de trekstang uit en je rolt zo weg! De trolleys in het assortiment van Koffergigant hebben allemaal twee wielen. Hierdoor blijft de rugtas trolley altijd stabiel achter je aan rollen.

Jouw ideale rugtas trolley

Binnen het assortiment van Koffergigant zal er altijd een trolley rugtas naar jou smaak zijn. Merken zoals Samsonite, CarryOn en Enrico Benetti hebben verschillende modellen rugtas trolleys in het assortiment. De Samsonite Paradiver Light is bijvoorbeeld erg geschikt om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Is de rugtas licht genoeg, dan neem je hem makkelijk mee op je rug. Heb je zwaardere items mee op vakantie, dan trek je hem makkelijk achter je aan. De Enrico Benetti Cleveland is juist geschikt voor elke dag. Deze trolley is ook echt vormgegeven als een klassieke rugtas met laptop vak. Moet je een stukje lopen naar je werk en is je rugtas te zwaar om comfortabel op je rug mee te nemen, dan gebruik je de trolley functie en trek je hem makkelijk achter je aan.

Rugtas trolley kopen


Heb je besloten een rugtas trolley aan te schaffen, kijk dan snel in het assortiment van Koffergigant. Doe je de bestelling vandaag voor 21:30uur dan heb je de bestelling morgen al in huis! Heb je nog vragen over je aanschaf of wil je meer weten over de verschillende rugtas trolleys, neem dan contact op met de klantenservice. Hier word je persoonlijk geholpen met al je vragen zodat je altijd de juiste keuze maakt.