U kunt de producten op deze site enkel komen afhalen in onze winkel Kamp Lederwaren in Almelo

Mijn winkelwagen (0)
  • Grootste reis- en lederwarenwinkel van Oost NL
  • Bekijken en afhalen mogelijk
  • Verzending niet mogelijk

Vans rugtassen

Vans rugtassen

Vans rugtassen zijn zeer in trek onder de schoolgaande jeugd. Door de trendy printjes en unieke uitstraling zijn de rugtassen van Vans veelal geliefd onder de schoolgaande jeugd. Door de opkomst van Vans rugtassen heeft Koffergigant.nl besloten om officieel leverancier te worden van Vans. Dit betekend dat je altijd bij ons terecht kan voor de volledige garantie. Een aantal populaire Vans rugtassen zijn de Vans G, Oldschool II en de Deana. Al deze Vans rugtassen zijn direct te bekijken en te bestellen in onze webwinkel.

Vans rugtassen assortiment

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vans rugtassen service

Wij proberen onze webwinkel zo duidelijk mogelijk te maken, maar natuurlijk kan het zijn dat u vragen heeft. Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers krijgen regelmatig trainingen over de nieuwste producten dus test onze kennis!

Vans rugtassen kopen voor laagste prijs

Bij Koffergigant.nl betaald u altijd in een beveiligde omgeving. Hierdoor bent u er zeker van dat uw tas ook daadwerkelijk bezorgd zal worden. Koffergigant.nl is onderdeel van de winkel Kamp Lederwaren in Almelo. Kamp Lederwaren is al meer dan 60 jaar actief in de reis- en lederwarenbranche. Door de jaren heen heeft Kamp Lederwaren zich dan ook ontwikkeld tot specialist op het gebied van rugtassen. Koop je je Vans rugtas bij ons? Dan heb je deze de volgende werkdag in huis! Betalen gaat heel makkelijk via iDEAL, overboeking, mastercard. Daarnaast kunt u ook kiezen voor achteraf betalen. U kunt dan eerst de Vans rugtas op uw gemak bekijken.